Kouwenhoven Consultancy

Agenda

8 en 29 maart 2019 Opleiding Zeven Bronnen Coach Levensvreugde: tweedaagse

Tweedaagse opleiding Zeven Bronnen Coach Levensvreugde.

20, 21 en 22 maart 2019 De Pelgrimstocht - driedaagse

Ben je benieuwd hoe je jouw loopbaan duurzaam en succesvol kunt inrichten? Voor je werk een nieuw pad uitstippelen dat energie geeft en jouw intrinsieke motivatie weerspiegelt? Dan is 'De pelgrimstocht' wellicht iets voor jou: een uniek concept dat zijn waarde in de praktijk heeft bewezen. Oud-deelnemers vertellen je graag meer. Voor informatie, kosten, aanmelden en dergelijke klik hier.

12 april 2019 Opleiding Levensvreugde: eendaagse voor arbeidsvreugdecoaches

De aanpak voor levensvreugde komt voort uit het gedachtegoed arbeidsvreugde. Het is ontwikkeld in de praktijk van diverse organisaties ontwikkeld. De visie op levensvreugde sluit aan bij moderne inzichten over de omgang met clienten, ouderen, gasten. Klik hier voor meer informatie.

Deze opleiding is een vervolg op de opleiding Zeven bronnen van arbeidsvreugde. Klik hier voor een inschrijfformulier.

Heeft u de opleiding arbeidsvreugde nog niet gevolgd dan verwijzen wij u naar de 'Certificeringsopleiding levensvreugde'.

3 en 24 mei 2019 Opleiding tot Zeven Bronnen Coach Arbeidsvreugde

Deze opleiding is bestemd voor degene die professioneel met De zeven bronnen van arbeidsvreugde aan de slag wil. Het is een open inschrijving voor mensen, die ervaring hebben met het begeleiden van individuen, teams of organisaties. Zie ook Opleidingen en licenties.

Informatie en inschrijving via email.

21 juni 2019 Netwerkdag gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches

Op deze netwerkdag delen gecertificeerde Zeven Bronnen Coaches hun passie en ervaringen. Naast arbeidsvreugde zullen we ook de laatste ontwikkelingen rond 'levensvreugde' uitwisselen.